Boarda din restaurang!

Fyll i formuläret nedan. Därefter har vi alla uppgifter vi behöver för att påbörja boardingen av din restaurang.

Om hemsidoadressen är upptagen och om inte du står som ägare kommer våra tekniker att kontakta dig för att fråga om en ny hemsidoadress.
Om du äger hemsidan idag så kan du enkelt kontakta din domänleverantör och be dem att lägga till våra namnservrar alternativt lägga till en DNS-record till våra servrar.Äger du inte hemsidoadressen idag kan våra tekniker hjälpa dig att registrera det om det finns ledigt.
Vi behöver ditt organisationsnummer för att kunna förbereda ett avtal för betalningar från din hemsida.
Vi skriver ut restaurangens telefonnummer på din hemsida
Dessa uppgifter publiceras inte på din hemsida. Uppgifterna används av oss på FoodEasy och Nets för att kunna kontakta dig för administrativa frågor.
Denna adress kommer inte att synas på din hemsida. Din e-postadress kommer endast användas till att vi eller Nets kan nå dig vid administrativa syften.
Utbetalningar kan endast ske till ett företagskonto.
Utbetalningar sker varje arbetsdag med 5 arbetsdagars fördröjning.
FoodEasy samarbetar med Nets för att ta hand om betalningar från din hemsida. Nets erbjuder en liknande betallösning som Klarna. Liksom i din restaurang när kunden betalar med kort måste du betala en transaktionsavgift. Transaktionsavgiften är tyvärr högre online än i din restaurang. Vi har dock förhandlat ner priserna till marknades bästa priser. Du finner transaktionsavgifterna innanför parantesen ovan.
När du har skickat din meny kommer våra tekniker att börja lägga in din meny i din nya webbutik
När kunden har lagt en beställning i din app eller hemsida så måste du som restaurang besvara beställningen. FoodEasys applikation finns till både Windows kassor, Windows datorer, Android mobiler eller Android surfplattor. OBS! Väljer du att använda en egen Android surfplatta eller Android mobil fungerar inte utskriften i programmet. Tänk på att appen alltid måste vara igång på din dator/mobil/surfplatta.